8. tammikuuta 2007

Maailmankaikkeuden kirjeenvaihtaja

Tuli Tukholma jo nähtyä ja koettua joten oli syytä muuttaa tätä kirjeenvaihtamisen linjaa. Koska olen varsin vaatimaton ja vähään tyytyväinen persoona otin tällä kertaa kohteeksi koko maailmankaikkeuden. Saattaa olla, että tutkin kohdettani kovin turkulaisesta näkökulmasta, mutta näkymä voi hyvinkin muuttua. Kirjeenvaihtajan raportteja saattaa tulla jopa Raisiosta saakka. Mutta näillä mennään, här går vi!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva, että sie laitoit linkin Marinadilandiaan (joka levittäytyy myös maailmankaikkeutta maistamaan), mutta se ei toimi. Oot innostunut ja siinä on yksi http:// liikaa.

Mutta silti, elämä ja kaikki!

Sun äitis kirjoitti...

Taannoin oli jossain blogissa puhetta hyvän bloginimen kriteereistä. En muista, mitä ne olivat (tällaisia me opettajat olemme, haluttomia oppimaan, kun joku toinen yrittää opettaa!).

Vaikken kriteeristöä osaakaan luetella, niin hyvän nimen tunnistan, kun näen: Maailmankaikkeuden kirjeenvaihtajassa on oiva klangi! Tervetuloa!

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Noinpahan tuli korjattu tuo linkkivirhe. Nyt pääsevät maailmankaikkeuttani maistaneet marinoitumaankin.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Kiva että blogini nimi miellyttää. Aina parempi niin. Ja ehinhän mie jo vähän bloggailla tuolta Tukholmasta käsin eli ihan untuvikoksi en tunnustaudu. Opettajaksi reaalimaailmassa kylläkin :).