30. maaliskuuta 2007

Love is in the air...

.. du duu pap, du duu pap. Polkkapossun huomisen, avioon astumisen kunniaksi, ajatteli kirjeenvaihtaja viihdyttää lukijoitaan runoperjantaina romanttisella runoilulla. Katsotaan kuinka käy. Hmm.. otsikko. Jostakin syystä nousi ensimmäisenä mieleeni "Tuomion tuuli". Mutta ei ole järin romanttisen kuuloinen se. Joten suunta keveämpään aloitukseen. "Hekuman taivas", vähän parempi jo. "Mietteliäs lemmensoitto", "Ylistys tuoksulle ja himolle", "Karhuvaari tallustaa", "Kuukkelinpaisto", "Jo joutui kokkelipiimä", "Keltaiset sukat päässä ei kannata tanssia". Jaa-a. Vaikeaa on näköjään tänään. "Kasvaa maassa pieni saari". Öh. Heh. Tosi vaikeaa. Miten se nyt näin. Normaalisti se tulee sieltä ilman potkimista. Hei, tuohan se otsikko voisi olla. Ei sittenkään. "Muotokuvaelma lemmenpaistosta". Jaa, jaa, potkii. "Virtaa valkoinen Don". Tai sitten ei. Joten kirjoitin runon ensin.


Taivasalla


Lemmen saari.
Auvoinen rauha.
Satamassa.

Tuulen tuoksu.
Pehmeä aurinko.
Elämässä.

Kaunis elämä.
Värien leikki.
Kumppanuus.

Hetkessä jaamme itsemme.

9 kommenttia:

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Olipas herkkää ja ihkua tällä kertaa kirjeenvaihtajan runoniekkailu. Ihan ittelle tulee kyynel silmäkulmaan. Tänään menee hän vielä kirjeenvaihtajattaren kanssa syömään oikein mukavaan paikkaan luonaan. Hyvä aloitus oli tuo.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Pitäisköhän tuo kirjoittaa lemmenparin korttiinkin :). Khihihihihi.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

"Lemmen liean leiskaus", "Vaaleat oraat", "Vaaleat oravat", "Missä on mun vekseli?", "Viettelevä paljastuminen"... Tänään tulisi otsikkoja.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Ai niin, tuo "Taivasalla"-otsikko viittaa luonnollisesti Kangasalaan.

Polkkapossu kirjoitti...

No tulihan se sieltä. Onneksi on pirteä olo, kun tuli niin hyvin nukuttua. Heräsin neljältä, voi kele sentään. Onpahan ainakin aikaa yrittää pitää itseään kasassa.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Luotan siihen, että pyörryt vasta alttarilla :).

-kr47 kirjoitti...

Hienoa. Ihan kuin Webernin tuotanto: lavertelu sikseen, yhdellä sävelellä voi sanoa paljon enemmän kuin kahden tunnin soitannalla.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Kuka ihme on Webern? Kirjeenvaihtajan täytyy tunnustaa tietämättömyytensä. Vaikka harvoin niin teenkin. Noh, Google on keksitty...

Jaa, hän onkin näköjään viime vuosisadan tunnetuimpia runoilijoita :). Ei auta tunnustaa kuin, että sivistymätön on hän.

Weberin olisin tiennyt :). Ja Jungin. Kiitokset kehuista kuitenkin. Tutustunpa samoin tein tuohon Weberniin.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Jaa, hää onnii enempi säveltäjätyyppiä tuo Webern. Ka suapihan tuota olla. Tai on saanut olla piti tarkemmin sanomani.