20. maaliskuuta 2007

Kirjeenvaihtaja musiikillisena neuvonantajana

Kuten on tullut mainittua toimii kirjeenvaihtaja sivubisneksenään opetusalalla. Joskus käy niin, että tuolla opetusalalla joutuu yllättäviin työtehtäviin. Sanottakoon vaikka niin, etten ole mikään guru musiikin maailmassa. Vaikka aikanaan tuota sivutoimea opiskellessa joutui pianoakin rämpyttelemään. Hullua hurskaammaksi se ei kyllä kirjeenvaihtajaa musiikillisesti tehnyt.

Olen kuitenkin opettanut musiikkia verrattain paljon. Vuodenvaihteen jälkeen olen opettanut muutaman tunnin viikossa. Pääasiassa opetuksessani olen keskittynyt tietokoneavusteiseen musiikinopetukseen. Kaikenlaista olemme touhunneet ja ainakin oppilaat ovat pitäneet.

Tällä hetkellä tutustumme Finale NotePad-ohjelmaan, joka on varsin vinkeä peli. Niille jotka hallitsevat musiikin siitä on paljon iloa, mutta niillekin, joille tuo musiikin maailma on tuntemattomampi, se on erinomainen ja hauska väline. Kirjeenvaihtaja itsekin on pikkaisen innostunut säveltelemään sillä. Eli suosittelen sen kokeilemista kirjeenvaihtajan lukijoillekin. Se on ilmainen, joten siitä vain rohkeasti tekemään hittisävelmiä! Tai muokkaamaan vanhoja.

Ei kommentteja: