4. helmikuuta 2007

Kirjeenvaihtajan vauhdikas lauantai

Yleensä ottaen kirjeenvaihtaja taaplailee vapaa-aikanaan varsin rauhallisesti, mutta nyt tuli vietettyä varsin aktiivinen lauantai. Alkuun kävimme ihastuttavan kirjeenvaihtajattareni kanssa Turun Caribialla polskuttelemassa. Täynnä oli se. Sieltä kirjeenvaihtaja hilpaisi futistietovisaan, josta saavutukseksi tuli kunniakas toinen sija. Vaikka kaipasimmekin Namibiaan seikkailemaan siirtynyttä kirjastotätiämme.

Jouduin tosin lähtemään kesken pois, jotta ehtisin katsomaan Tehdasteatterin ensi-illassa olleen näytelmän Minun poikani tarina. Valot olivat hyvät, näyttelijät ammattitaitoisia ja tunnelma intiimi pienen salin ansiosta. Kirjeenvaihtajan makuun käsikirjoitus oli turhan maalaileva. Ja tuolit epämiellyttäviä. Mutta hyvä maku hommasta kuitenkin päällimmäiseksi jäi.

Makumatkailua kirjeenvaihtaja jatkoi, edellä mainitun kirjeenvaihtajatterensa kanssa, Sergio`s ravintolassa Aurajoen rannalla. Pitsa vei kielen mennessään, valkoviini erinomaista, tarjoilu erittäin ripeää ja huomaavaista, calvados pehmeää ja täyteläistä, cappucino loistavaa ja seuralainen mitä parhain. Mamma mia! Täydet viisi tähteä ja papukaijamerkki päälle.

Ilta jatkui vielä parilla tuopilla kortteliravintola Hugossa. Kerta kaikkiaan mukava lauantai oli kirjeenvaihtajalla.

Ei kommentteja: