29. huhtikuuta 2007

Pyöräilyn hurmaa ja historiaa

Kirjeenvaihtajapariskunta kävi päiväpyöräilyllä tutustumassa Kuusiston linnanraunioihin. Vilpoisa ilma ja reipas liikunta tekivät gutaa. Nelisenkymmentä kilometriä tuli mittariin, vaihtelevia maisemia oli mukava ihailla ja seura oli mitä parhain. Kiitokset muuten Polkkapossulle pyöräilykohdesuosituksesta. Unohti vain varoittaa vastatuulesta, jonka kanssa kirjeenvaihtajapariskunta joutui painimaan paluumatkalla.

Linnanrauniot olivat myös tutustumisen arvoiset. Hauskaa että kyseinen linnoitus on purettu jo viisisataa vuotta sitten. Niin se aika mataa. Historian siipien havinan oikein tunsi paikan päällä astellessa. Paikka on varmasti toiminut hyvänä näyttämönä Ronja Ryövärintyttärelle, jota siellä oli esitetty viime kesänä. Silloin kirjeenvaihtaja tosin ei vielä edes tiennyt mokoman paikan olemassa olosta. Jos olisin, olisin saattanut käväistä vaikka katsomassa kyseisen esityksen. Joka tapauksessa tiedän nyt oikein mukavan kohteen kesäiselle piknikille. Tänään oli vielä hiukkasen liian vilpoisaa ulkoilmassa syöpöttelyyn.

Nyt on kirjeenvaihtajan hyvä mennä levolle. Tuli vielä tehtyä pesto-aurajuustoperunasipulilooraa. Ulkoilma vain teki, kirjeenvaihtajapariskunnan, kovin, kovin nälkäiseksi, jonka takia siitä ei juuri huomiseksi jäänyt. Vaikka niin ajattelin. Mutta se ei haittaa, huomenna hieman töitä, 50 kilsaa pyöräilyä ja vappuilua.

Kirjeenvaihtaja toivottaa kaikille iki-ihanille lukijoilleen miellyttävää ja onnellista vappua!

4 kommenttia:

Polkkapossu kirjoitti...

Tuuli hieman hymyilyttikin, kun lukaisin, että olitte valinneet eilisen retkipäiväksenne. Seuraavaa sivua kannattaisi vilaista ennen moisia retkiä:
http://at8.abo.fi/cgi-bin/get_weather

Kesällä kyseinen Kuusisto on kyllä mainio retkipaikka. Mukava paikka dipata itsensä puolisuolaiseen nesteeseen ja lähteä raikkaana paluumatkalle.

Ja hyvää vappua kumpaisellekin.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa vappua, serpentiinien ja munkkien kera!

Laurier Rose kirjoitti...

No juu-u. Enpä löytänyt s-postia tältä sivulta (lievä tarkkavaisuushäiriökö?), joten kuittaan näin. Hauskaa vappua!

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Saattaapi olla allekirjoittaneenkin tarkkavaisuushäiriö. Pittääpä kattella.

Ei siitä vastatuulesta haittaa oikeasti ollut. Karjalan Karhu ei pienestä hätkähdä.

Vappu alkaa. Rumba huima.