10. toukokuuta 2007

Kiirettä pukkaa...

... viisujalkapallofanille. Tänään on Turun paikallisottelu FC Inter - FC TPS puoli seiskalta. Kympiltä tulee sitten euroviisujen semifinaali. Jossain välissä kai kuulen tuloksen Suomi-USA lätkämatsistakin.

Inter niittaa Tepsin muuten 3-1- Ja viisufinaaliin pääsevät seuraavat maat: Sveitsi, Bulgaria, Serbia, Turkki, Valko-Venäjä, Andorra, Islanti ja Georgia. Tämä siis niille tiedoksi, jotka eivät semifinaalia jaksa seurata. Kirjeenvaihtaja sen toki katselee. Ja yksi vetokin tuli viisuista lyötyä. Sivutoimen työkaverin kanssa löimme vetoa siitä, kumpi ompi parempi eurooppalaisten mielestä, Sveitsi vaiko Turkki. Kirjeenvaihtaja luottaa vampyyreihin. Ei niitä pepun sheikkauksella voiteta. Näin on näreet ja närhennäppylät, sano.

2 kommenttia:

Polkkapossu kirjoitti...

Onpahan tuo Bulgarian kappale järkyttävän kakka. Onpahan, onpahan.

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Eihä oo. Pari kuuntelukertaa parantaa sitä kummasti. Itsekin ihmettelin aluksi sen hehkuttamista. Mutta parin kuuntelukerran jälkeen alkoi kolahtaa. Paremmin kuin moni muu.

Tosin itse tuossa semifinaalissa tuo laulu meni ihan ketuilleen. Se on ensimmäisen esiintyjän ongelma.
Oli sitten kyseessä euroviisut tai esitelmän pitäminen koulussa. En tosin tiijä arvioitko tuossa livesiintymisen vai videon perusteella...

Anyway, alkaisi olla taas takinkäännön paikka. Meitsi vaihtaa Georgiaan. Veti julmetun hyvin lavalla tuon biisin...

Georgia! Georgia! Georgia!