4. elokuuta 2006

Tukholmassa ei ole baareja

Tukholmassa on kyllä paljon ravintoloita ja kaiken maailman muotikuppiloita. Mutta kunnon baaria, sellaista josta saa kaljaa sopuhintaan ja voi rauhassa kököttää nurkassa horisemassa tuopille, ei tahdo löytyä. Näissä Tukholman muotikuppiloissa tuppaa olemaan kauhian pitkät drinkkilistat ja kaljaa tilaavaa kirjeenvaihtajaa pidetään varmaan friikkinä. Toki täällä jokunen irkku-baari on, mutta nekin on pilattu liialla irkkuilulla. Höh.

Samasta ongelmasta valitti Dagens Nyheterissä jopa paikallinen Sedu Koskinen. Tämäkin kaveri haluaisi välillä baarilta samaa kuin Finduksen mikroaaltolihapullilta. Eli bisse eteen ja se siitä.

Tänään kirjeenvaihtaja käy kuitenkin tutustumassa paikalliseen Kallioon eli Södermalmiin. Sieltä voisi se könötysbaari löytyä, jossa voisi perjantai-iltansa rauhallisesti viettää.

I dag går jag, med min härliga flickvän, till Södermalm för att se kanske lite brasilianskt musik och vandra på restaurangerna där. Det borde vara hemskt snyggt! Kanske tar vi lite champange med till den parken där vi åka.

Kirjeenvaihtaja kävi eilen pyöräilemässä paikallisen Ruissalon, eli Djurgårdenin ympäri. Ihan kiva paikka. Tosin Ruissalon ympäripyöräily tuntuu jaloissa, Djurgårdenin ei.

2 kommenttia:

Polkkapossu kirjoitti...

Just så!

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Aikaahan siinä meni kun etimmä baaria täältä. Onneksi oli kuitenkin se... Mikä sen nimi olikaan? Cikala? Hmm. Pride oli cool!