3. elokuuta 2006

Mellan Tiger och Madde

Kirjeenvaihtajan asuinaluetta, Östermalmia, ei voi varsinaisesti luonnehtia ghetoksi. Kirjeenvaihtajan makuun Östermalm on jopa turhan fiini. Alueella asustelee paljon diplomaatteja ja aristokraatteja. Illalla meno näyttää siltä kuin olisi astunut jättimäiseen Sedu Koskisen baariin. Ei ole aivan kirjeenvaihtajan makuun se. Östermalmin muodikkaaseen ja rikkaaseen nuorisoon ei kirjeenvaihtaja ole juurikaan samaistunut.

Toisaalta on hauskaa, että Stureplanilla shoppaillessa voi törmätä prinsessa Madeleineen, joka asustelee parin sadan metrin päässä kirjeenvaihtajan Tukholman asunnosta. Päinvastaisessa suunnassa, yhtä lähellä, Karlaplanilla taas pitää majaansa Tiger Woods. Kirjeenvaihtaja oli tänään sadetta pitämässä, naapurinsa, Tigerin porttikongissa. Tiger tosin, juorulehtien mukaan, oleilee tällä hetkellä Floridassa ruotsalaisen vaimonsa kanssa. Tiger on täällä kovin suosittu henkilö. Koko Ruotsin oma vävypoika on hän. Ja kirjeenvaihtajan naapuri. Kyllä kelpaa.

I dag hade jag och min härliaga kvinnan lunchen i Indoniensk restaurang, Bali. Maten var ganska bra och kostade inte så mycket (65 kr åt mig), och servering var jättebra och snabb. Efter det gick vi till konditori Sture som var tomt, men kaffe och kaka var goda. Båda, restaurang och konditori, ligger nära Humlegården.

I morgon hade vi härliga gå runt diplomatiska område. Vi såg till exempel amerikanska och finska ambassador. Det var så snyggt. Och vi såg okså den högsta skandinaviska byggnaden (min härliga flickvän sade det), Kaknästornet.

Ei kommentteja: