27. heinäkuuta 2006

Niin vain kirjeenvaihtajan aika on vierähtänyt täällä Skandinavian pääkaupungissa iloisesti. Päivän iloisin uutinen oli, että tämän pestin loputtua töitä tulee lisää. Hieman eri alalla tosin. Mutta erityisopettaminen ei liene sen vaikeampaa kuin kirjeenvaihtaminenkaan.

Kiusanteonkin Tukholmalaiset osaavat. Omituinen systeemi oli Åhlensilla maksaa. Kolikot piti laittaa koneeseen joka laski ne. Kassat ovat pian työttömiä, tosin hitaampi tuo tapa oli kuin se normaali. Eli kassa laskee kolikot ja antaa rahasta takaisin. "Maassa maan tavalla", sanoi kirjeenvaihtajanne kun bideetä kokeili.




Ruokapaikkamme, Cafe Beirut, ei saanut sivuosumia Israelin pommihyökkäyksissä, vaan kohteliaan nyökkäyksen seurueeltamme.

Den tjejen som ja har träffat är faktiskt skönt. Hon har provat min diabolo. Också vi skulle gå till James Brown konsert på lördag. De kan vara kul. Efter det börjär här Pride gayfestival. De kunde vara också interessant.

There is no bombing here. This is not funny. Alfa Centauri should seriously consider bombard this Stocholm. My Björn Borg boxers are also broken. This is not funny, again. Dammit.

2 kommenttia:

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Onnea töistä! Ja hauskaa James Brownia!

Anonyymi kirjoitti...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»